maitepsicocoach@gmail.com

Formació

Amb una experiència de més de deu anys com a formadora i docent, entenc la formació com quelcom dinàmic i que es construeix cada segon en funció de les persones-grups-estudiants-professionals als quals va dirigida.

M’agrada la formació “vivencial” a on es treballa –tot partint de l’objectiu marcat- a través de les necessitats i inquietuds que es mostren.

Per a mi, formar és obrir la ment, es deixar que tot passi, que ens sorprenguem, que ens qüestionem, que no donem res per suposat.

Àrees de formació

Empresa

Gestió de l’estrès, lideratge, treball en equip, com motivar als equips de treball, comunicació. Competències professionals segons el lloc de treball.

Salut (Medicina, infermeria)

Dirigit a professionals de la salut, per exemple: com millora la relació metge-pacient; com fer més efectiva i afectiva la comunicació etge-pacient; la relació d’ajuda; com donar males notícies; mort i processos de dol; gestió de famílies a infermeria; millora de la comunicació infermer@-pacient. Psicologia del desenvolupament, teràpia de grup.

Competències professionals i personals dins l’àmbit de la salut.

Salut-psicòlegs

Competències professionals i personals del psicòleg i la psicòloga en psicologia clínica i psicoteràpia.

Formación a formadores

Habilitats socials, habilitats de comunicació, organització de continguts, presentació personal i assessoria i cura de la imatge.

formacion

formacion-3