maitepsicocoach@gmail.com

¿Qui sóc?

Soc una persona que sent passió per allò que fa, essent la seva font de passió lavida i les persones. A la passió li acompanya la inquietud per a seguir aprenent i continuar creixent dia rere dia. També soc curiosa, la qual cosa em motiva a aprofundir en els processos de canvi que es produeixen al llarg del cicle vital, ja siguin a nivell personal com professional i social.

Tot això em fer pensar un bon dia en què la meva missió a la vida és la d’acompanyar a les persones en els seus processos de canvi. Em sento privilegiada i afortunada pel fet de poder compartir un moment molt especial en la vida d’altres persones, a més de l’aprenentatge personal i professional que em suposa.

Segueixo aprofundint en els coneixement sobre les persones i sobre mi mateixa i això em du a seguir formant-me i créixer.

M’agrada que la vida i les persones em sorprenguin –tant a nivell personal com professional- . Això em fa creure encara més en la possibilitat de canvi que cada un de nosaltres té. Em fa creure en aquesta força que tots i totes tenim dins nostre i que – de vegades- no ens atrevim a fer sortir.

Les meves paraules:

Aquí i ara, esforç, escolta, constància, estimar, lluitar, acció, somriure, motivació, respecte, alegria, repte, passió, vida.

psicoterapeuta i psicòloga coach Maite Durán