maitepsicocoach@gmail.com

Avís Legal

Maria Teresa Duran Fabré, amb CIF / NIF nº: 35081978D i adreça al C / Joan Güell, Nº220, Baixos., 08028 – Barcelona (Barcelona), no pot assumir cap responsabilitat derivada de l’ús incorrecte, inapropiat o il·lícit de la informació apareguda a les pàgines web de: http://maiteduran.es/.

Amb els límits establerts a la llei, Maria Teresa Duran Fabré no assumeix cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que contenen les seves pàgines web.
Els continguts i informació no vinculen a Maria Teresa Duran Fabré ni constitueixen opinions, consells o assessorament legal de cap tipus ja que es tracta merament d’un servei ofert amb caràcter informatiu i divulgatiu.

Les pàgines d’Internet de Maria Teresa Duran Fabré poden contenir enllaços (links) a altres pàgines de terceres parts que Maria Teresa Duran Fabré no pot controlar. Per tant, Maria Teresa Duran Fabré no pot assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer en pàgines de tercers. Els textos, imatges, sons, animacions, programari i la resta de continguts inclosos en aquest website són propietat exclusiva de Maria Teresa Duran Fabré o els seus llicenciants. Qualsevol acte de transmissió, distribució, cessió, reproducció, emmagatzematge o comunicació pública total o parcial, ha de comptar amb el consentiment exprés de Maria Teresa Duran Fabré.

Així mateix, per accedir a alguns dels serveis que Maria Teresa Duran Fabré ofereix a través del lloc web, haurà de proporcionar algunes dades de caràcter personal. En compliment del que estableix el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals ia la lliure circulació de aquestes dades li informem que, mitjançant la complementació dels presents formularis, les seves dades personals quedaran incorporades i seran tractades als fitxers de Maria Teresa Duran Fabré per tal de poder-li prestar i oferir els nostres serveis així com per informar de les millores del lloc web.

L’informem també que té la possibilitat en tot moment d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, limitació i portabilitat de les seves dades de caràcter personal, de manera gratuïta mitjançant correu electrònic a: mduranfa@gmail.com o a l’adreça: C / Joan Güell, Nº220, Baixos., 08028 – Barcelona (Barcelona).